ايجي توداي

اهلا ومرحبا بك يا زائر فى منتديات ايجي توداي
 
الرئيسيةالرئيسية  البوابةالبوابة  مكتبة الصورمكتبة الصور  س .و .جس .و .ج  بحـثبحـث  قائمة الاعضاءقائمة الاعضاء  التسجيلالتسجيل  دخولدخول  
المنتدي في فترة الصيانه

شاطر | 
 

 وراك فراخ محشيه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
aseel
(V.I.P)
(V.I.P)


المهنة :
الجنس : انثى
عدد مشاركاتى : 478
النقاط : 7539
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 29/04/2010

مُساهمةموضوع: وراك فراخ محشيه   الأربعاء أبريل 13, 2011 11:48 pm

وراك فراخ محشيه

بصوا
يا حبايبى أنا خليت الوراك كويس إزاى, أنا جبت سكينه رفيعه أوى وجيت على
العضمه بتاعه الدبوس وعملت فتح بالطول وقعدت أزود الفتح وأخلى حوالين
العضمه لحد ما خليتها خالص وتيجى على العضمه التانيه برضه بنفس الطريقه
أعمل خط بالسكين بطول العضمه وأخليها خالص.معلش أنا بقولها بالتفصيل الممل
بس هى سهله أوى.
بعدين جبت طبق حطيت فيه ملح وفلفل أسمر و بابريكا وقرنفل وحبهان وكركم
وقلبتهم وتبلت الوراك بيهم وش وضهر. وجبت حله بشرت فيها بصله وشوحتها بشوية
زيت مع كل التوابل برضه وبعدين أضفت الرز المنقوع وشوحتهم وزودت مايه
للرز و لما غليت وطيت النار علشان يستوى خالص.وحشيت الوراك بالرز ولفيت كل
ورك بورق فويل وحطيت حله على النار تغلى ولما غليت حطيت لها التوابل عادى
وسقطت الوراك علشان تتسلق. طلعتهم من المايه بعد ما استوا وطلعتهم من
الفويل ورصتهم فى صينية الفرن علشان يتحمروا

بصوا أنا زودت الارز شويه علشان ناكله جنب الوراك كان تحفه برضه وهو ده اللى فى الطبق.

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
وراك فراخ محشيه
استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
ايجي توداي :: (¯`°•.¸¯`°•.;القسم العـــــام•°`¯¸.•°`¯) :: منتدي الطبخ-
انتقل الى: