شبكة ايجي توداي
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

المنتدي للبيــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــع

للتواصل خالد الملاح ـ



شاطر
استعرض الموضوع السابقاذهب الى الأسفلاستعرض الموضوع التالي
avatar
JAOUAD1997
عضو شرفي
عضو شرفي
الجنس : انثى
عدد مشاركاتى : 476
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 29/04/2010

default وراك فراخ محشيه

في الأربعاء أبريل 13, 2011 11:48 pm
وراك فراخ محشيه

بصوا
يا حبايبى أنا خليت الوراك كويس إزاى, أنا جبت سكينه رفيعه أوى وجيت على
العضمه بتاعه الدبوس وعملت فتح بالطول وقعدت أزود الفتح وأخلى حوالين
العضمه لحد ما خليتها خالص وتيجى على العضمه التانيه برضه بنفس الطريقه
أعمل خط بالسكين بطول العضمه وأخليها خالص.معلش أنا بقولها بالتفصيل الممل
بس هى سهله أوى.
بعدين جبت طبق حطيت فيه ملح وفلفل أسمر و بابريكا وقرنفل وحبهان وكركم
وقلبتهم وتبلت الوراك بيهم وش وضهر. وجبت حله بشرت فيها بصله وشوحتها بشوية
زيت مع كل التوابل برضه وبعدين أضفت الرز المنقوع وشوحتهم وزودت مايه
للرز و لما غليت وطيت النار علشان يستوى خالص.وحشيت الوراك بالرز ولفيت كل
ورك بورق فويل وحطيت حله على النار تغلى ولما غليت حطيت لها التوابل عادى
وسقطت الوراك علشان تتسلق. طلعتهم من المايه بعد ما استوا وطلعتهم من
الفويل ورصتهم فى صينية الفرن علشان يتحمروا

بصوا أنا زودت الارز شويه علشان ناكله جنب الوراك كان تحفه برضه وهو ده اللى فى الطبق.

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
استعرض الموضوع السابقالرجوع الى أعلى الصفحةاستعرض الموضوع التالي
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى